Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Az ember, aki ott sem volt
  2013-10-05 23:01:16, szombat
 
 




AZ EMBER, AKI OTT SEM VOLT


Ezt nyújtja Orbán egyesült ellenzéke Bajnaitól Dopemanig.

Jól gondold meg, ez kell-e neked!


Dopeman és Bajnai egy színpadon: a nőverési tanácsokat osztogató rapper és a bukott IMF-ügynök együtt vuduzták az Orbán-szobrot. /2013.09.29/

Ezektől tényleg csak ennyi telik!


Videó a vasárnapi Szolidaritás tüntetésről
A 2014-es választás után a vesztes Orbán Viktornak távoznia kell majd a közéletből - mondta Bajnai Gordon, az Együtt 2014 frontembere vasárnap délután a Szolidaritás D-Day 2.0 című rendezvényén, melynek tetőpontján ledöntöttek egy hungarocell Orbán Viktor-szobort, lefűrészelt fejét pedig a Terror Házához szállították.

Előre is elnézést kérek a videó ocsmány szövegéért. Sajnos ezt nyújtja Orbán egyesült ellenzéke Bajnaitól Dopemanig. Jól gondold meg, ez kell-e Neked?!

Link














A levágott Orbán-fejtől még Bajnai hívei is hányingert kaptak
/Bajnai Gordon sumákol a vasárnapi Szolidaritás-performance kapcsán, menekül a felelősség elől. A baloldali szimpatizánsok szinte kivétel nélkül felháborodtak, de az MSZP politikusai és más ellenzéki vezetők is minősíthetetlennek bélyegezték a Clark Ádám téren történteket./

Link



Mit várhatunk egy olyan jelölttől, aki szerint ez a normális politikai megnyilvánulás módja?

,,Rendkívül primitív buli volt"







Bayer Zsolt: Pincepatkányok

,,Ekkor kezdetét vette ama pompás ponyvaregény, ami annyi csodálatot és iszonyatot váltott ki Európában. Három főhőse: legelőször is Jean-Paul Marat, e megveszett pincepatkány, akinek a közcsatornarendszer eldugulása lehetőséget ad, hogy előugorjon latrinájából és őrjöngve mindent felzabáljon. Mocskos, megszállott, korcs, vérbajos, és csillapíthatatlan gyűlölet tölti el mindenki ellen, aki mosakszik, épelméjű, és vérbaj nélkül való - jellegzetes képviselője egyszóval a forradalmi söpredéknek, a föld alatti egzisztenciáknak, akik lumpenkocsmákból, omladozó műhelyek sötétjéből, erdei rejtekhelyekről és föld alatti lyukakból bukkannak elő hirtelen."
Hirdetés

Egon Friedell halhatatlan és tökéletes sorai ezek, amelyeket a nagy francia forradalom vezéralakjairól írt. És ezeket láttuk őrjöngeni vasárnap a Lánchíd budai oldalán.

Ott volt mind. Ott voltak, nagyjából ezren. Az örök, akasztani, lincselni mindig kész lumpenprolik. Az igazi csőcselék, ami szemernyit sem változott a római arénák vérszomja óta.

S ott voltak az ő vezetőik. Hiánytalanul. Marat, Danton és Robespierre - és a lárvaarcú alvezérek. Ott voltak mindnyájan, csak miképpen pitiánerebb lett a kor, úgy lett pitiánerebb a bűn is.

Ennyire futja nekik. Intellektuálisan. Összeeszkábálnak egy műanyag szobrot, aztán meggyalázzák. Mindenhogyan. Összetörik, késsel szurkálják, tépik körömmel, marokkal, ráfekszenek. Beteg állatok. Golding írt róluk A legyek urában. Ralph űzi a tömeg élén Röfit. S az iszonyat hátterében ott teázik a viktoriánus angol társadalom, és kényesen eltartja a kisujját.

Ezek mögött pedig Tóth Imre olvasztár áll, és egy másik ,,bazmegoló" büdös bunkó. Ezek mögött ott van a restik budijára felkarcolt összes malacság, meg a férfias, megkerülhetetlen húgyszag. Ez a lényegük. Létezésük legbensőbb lényege.

Ott volt az összes zászló is, ami alá ezek odagyűlhetnek. Ott volt az Együtt, az MSZP, a DK meg a PM - minden logó, amely alatt Európáról szokás vakkantgatni, s amely alatt valójában a restik budijára irkálnak csorgó nyállal.

Ott voltak mind, aztán megtagadták, letagadták, úgy tettek, mintha nem is, mintha mégse, megpróbálták kényesen eltartani a kisujjukat.

Török Zsolt még a Facebookra is kiírta, hogy odament, aztán lelépett, mert nem tetszett neki a dolog - este pedig megnézhettük a híradókban, ahogy vihogva menetel a levágott fej mögött.

Karácsony is jelezte, mennyire nem tetszett neki, de a zászlót azért ő vitte.

Ott volt az a Kónya, a ,,földalatti egzisztencia", ,,előugrott latrinájából" ő is.

És ott volt a harmadik: ,,(...) a harmadik pedig Maximilian Robespierre, e gimnáziumi tanár, akit egyszerre démon szállt meg, aki zsarnokságát rendes viszonyok között a házaséletben élte volna ki, s aki diktatúrájához nem hozott otthonról egyebet, mint átlagos értelmet, gimnáziumi műveltségének híg főzetét, s a középszerű stréber jó hírnevét; már az iskolában osztályelső volt, és más korokban vagy más országban az lett volna belőle, ami az osztályelsőkből lenni szokott: zugügyvéd (...), községi tisztviselő, könyvelő vagy rendőrségi besúgó - és az lett, ami csak abban a korban és csak abban az országban lehetett egy osztályelsőből: a jakobinus Franciaország teljhatalmú önkényura."

Ott volt hát ő is. Csak a jakobinus Franciaország nincsen már sehol. Ezért állt olyan sután, olyan nyomorultul, olyan utánozhatatlanul hülye mosollyal a képén, és beszélt a vérszomjas bunkóknak. Az ezernek. És számolgatta magában az elúszó remények karcsapásait. Teljhatalomról álmodott. Mint a másik hülye. Munkát s fizetést ígért minden fiatalnak, s még a másik hülye gázrezsójára is felült volna örömmel - de be kell érnie ennyivel.

Szegény Gordon későn futott, neki csak a Dopeman jutott, zim­me-zumm...

De ettől még a bűn bűn marad.

Ettől még meggyaláztak mindent, ami fontos és szent. Nem, nem Orbánt. Addig fel sem érnek. 1956-ot gyalázták meg. A Forradalmat. S egy iszonyatos diktatúra áldozatainak emlékét, a túlélők fájdalmát.

Meggyalázták, mert mindez semmit sem jelent ezeknek. Nem is jelentett soha.

Hát ideje van az elemi erejű felháborodásnak, amit méltóságba kell rejtenünk. Mert az erőszak visít, ordít, lincsel és retteg. Az erőszak fél. Mi nem félünk. Ezt mutassuk meg nekik október 23-án. Lássák, hol az erő, s mi az erő.

Hogy visszatakarodjanak disznóságokat firkálni a budik falára. Mert az az ő helyük.
- See more at: http://magyarhirlap.hu/pincepatkanyok#sthash.r3ruk9js.dpuf

Link








A polgárok zömének sem tetszett a vasárnapi Szolidaritás-akció
Az ügy ismertsége kifejezetten magas, a lakosság 85 százaléka értesült a Magyar Szolidaritás Mozgalom által szervezett demonstrációról és az ott történtekről. Kiderült továbbá, hogy a magyar lakosság jelentős többsége (85 százaléka) úgy érzi, a szobordöntés túlmegy a jó ízlés határán, mindössze 13 százalékos volt azok aránya, akik szerint az akció még a jó ízlés határán belül maradt.
A kutatás tanúsága szerint közel minden második lakosnak (a válaszadók 46 százalékának) romlott a véleménye Bajnai Gordonról a történtek hatására. Majdnem ugyanennyien voltak azok a megkérdezettek, akik véleményét nem változtatta meg érdemben a fenti esemény (45 százalék), továbbá a lakosság csupán 3 százalékánál javult a politikus megítélése a szobordöntés után.

"A lakosság szerint a szobordöntés túlmegy a jó ízlés határán" - ezt mutatta ki a Századvég Alapítvány kutatása. - 2013.10.02.

Link




Schiffer: Valójában Bajnai szobrát döntötték le - 2013.10.02.
/"Ami hétvégén történt a Szolidaritási Mozgalom tüntetésén, az korszakváltást jelez a magyar politikában"/

Link








Igaza van Schiffer Andrásnak: itt nem Orbán Viktor, hanem Bajnai Gordon szobra dőlt le: a kedves, szimpatikus, mérsékelt és racionális ,,szakemberé", aki békét és konszenzust akar.
A baloldalnak és a bal-balliberális értelmiségnek most kellene a legegyértelműbben elhatárolódnia a ,,szoborgyalázástól", de milyen érdekes, erre még igazán nem került sor. Amikor Mesterházy Attila és Karácsony Gergely arról beszélt, hogy a performansz nem az ő ízlésük szerint való volt, akkor pusztán a formáról szóltak, és nem a tartalomról, tehát valójában nem határolódtak el Kónyától és Pityingertől. (Ez olyan, mintha valaki azt mondaná, hogy az illető nem az ízlésem szerint öltözött, de egyébként jó ember.)
Aki az ellenzék soraiban ténylegesen és tartalmilag elhatárolódott a Clark Ádám téren történtektől, az Fodor Gábor, Vona Gábor, Schmuck Andor, Szili Katalin, Thürmer Gyula. És akkor még nem beszéltünk arról, hogy nemcsak Orbán Viktor, hanem az '56-as forradalom emlékét is meggyalázták az akcióval. Márpedig '56 emléke valóban a rendszerváltás és a demokráciánk alapvető tartópillére. Ezt meggyalázni egyben a jobboldal és a baloldal közötti utolsó, még meglévő konszenzus szétrúgását is jelenti.
Nos, innen kell majd visszaindulni Európa felé 2014 tavaszán.

A CÖF szóvivői és a békemenet szervezői hétfői, az MTI-hez eljuttatott közleményükben azt írták, a baloldal agresszivitására hathatós választ kell adniuk: ,,ők erőszakot hirdetnek, mi méltósággal ünneplünk". A szervezet szerint a vasárnapi ,,Bajnai mozgalmának demonstrációja" túllépte a jó ízlés határát, a baloldal újabb mélypontra jutott a politikai trágárság terén. A közleményben azt írták, ,,nehéz szavakat találni arra, ahogy Bajnai és társai bemocskolták és a vásári komédia eszközévé silányították az 1956-os forradalom és szabadságharc jelképeit".

Link



Becsületsértést követtek el Orbán Viktor ellen - feljelentést tettek

Link



Bajnai kérjen bocsánatot, majd távozzon a politikai életből!" - 2013. október 03.,
Link











Az ember, aki ott sem volt

Huszonnégy óra sem telt el, mire kiderült, hogy az emberünk ott sem volt, nem tudott semmiről semmit.
A jó Gordonunk ismét tanúbizonyságát adta, hogy egy végtelenül gyáva, beszari alak. Hétfő délelőtt már úgy értékelte a történteket, hogy ,,ez a személyes ízlése ellen való". Sőt, ő lebeszélte volna a szervezőket Dopemanről és a performanszról. Értitek?
Lebeszélte volna. Mint a szánalmas magyarázkodásból kiderül, ,,nem volt ott" a szoborledöntés pillanatában. Ez a magyarázkodás is ismerős a Hajdú-Bét ügyből: ,,nem értettünk hozzá" - mondta a több száz családot padlóra küldő csőd után.
Ez az az ember, aki sosincs ott. Nincs jelen. Csak úgy látszik, mintha ott lenne...

Link








A bajnaista vuduhorda pedig holnap és holnapután is megismételné a szobordöntést és a testrészekkel való "játszadozást".
Ezt a Szolidaritás társelnöke mondta a Kossuth rádiónak. HOL AZ AGRESSZIÓ HATÁRA?

Link




Volt hogy nem értettem hozzá, aztán ott sem voltam.
Jó szokásom szerint megint sumákoltam





Nem értett hozzá, nem volt ott, nem tudja.
Vajon létezni létezik? Vagy csak egy szürkezakós báb??





Minden politikusnak illik legyen egy címere!





Dopeman: Bajnai alkalmatlan és gyenge jellem /2013.10.03./
/Szegény Bajnai Gordon, akármit csinál, tuti, hogy nem jó. Ha felszólal a Szolidaritás szobordöntögetős tüntetésén, akkor uszít és gusztustalan és az a baj. Ha viszont a beszéde után rögtön lelép, akkor félszívű, langyos és az a baj. Üljön fel a gázsütőre, mondja neki Gyurcsány. Ha tudott a szobordöntésről, az a baj: ilyen lenne a normális Magyarország? Ha nem tudott róla, akkor meg gyenge vezető: a múltkor a háta mögött szivárogtatott a stábja, most meg már a kreatívjai is önállósították magukat?/

Link






Bajnai hiába hazudja utólag, hogy nem tudta mi fog történni a Magyar Szolidaritás Mozgalom vasárnapi tüntetésén - hangzott el az Echo Tv Korrektúra /2013.10.04/ című műsorában.

Link




Dopeman kitálal a szobordöntésről - vagyis Bajnai ismét hazudott!
/Bajnai Gordon azt hazudja, nem tudott a szobordöntésről! Dopeman másképp emlékszik./

Link








Mint tehát láthatjuk, a Szolidaritás rendezvény programját is teljes egészében tudta. Ez borzalmas. Borzalmas, mert mosakodni, meg mentegetőzni lehet, de ezek után vége. Ilyen lelkületű embernek nincs helye a magyar politikai közéletben.

Erre neveli választópolgárait? Még belegondolni is őrültség abba, ha valaki politikai hovatartozás tekintetében nem tetszik neki, családostul viszi ki a plénum elé. Nem kímélve senkit.


Bajnai Gordon országa

Link








Még az arcizma se rándult meg a szobordöntés során. Kegyetlensége már a Hajdú-Bét ügy kapcsán is megnyilvánult, hisz ott is hűvös, hideg tekintettel "nézte" a reménytelenség miatt öngyilkosságba kergetett vállalkozók családjainak sorsát.

Jelenleg pedig Gyurcsány ördögi tervét kiegészítve a baloldal teljes radikalizációját honosította meg. A terv pedig nem más, mint a totális megfélemlítés. Gyurcsány rendőrterrorja is erre irányult. Most csatlakozott ehhez Bajnai.

Felkérték, utasították, pénzt adtak neki? Nem tudni.







Nem tett jót Bajnainak a Dopemannel töltött hétvége

Bajnai politikai leépüléséről és az ellenzék széteséséről számol be a The Telegraph blogoldalán, természetesen a Szolidaritás hétvégi akciója kapcsán.
miniszterelnökjelölt-jelöltjének mutattatni. A szerző szerint ez az elérni vágyott imázs most ledőlt.
Az események részletes kifejtése során a szerző például leírja, hogy Bajnai csak állt és pislogott (stood by), amikor a pártját alapító egyik szervezet ledöntötte a hungarocell bábut, majd a fejet átrúgták a téren.

Link








,,Életemben nem láttam ennyi rossz arcú embert. Ezt a hétvégi őrület egyik szemlélője írta a Facebookon. Igaza volt. Primitív és félelmet keltő akciót hajtott végre ugyanis múlt vasárnap Bajnai Gordon és egy a legendás lengyel Szolidaritás nevét bitorló szervezet közreműködésével egy kormányra készülő baloldali csoport.
Mintha egy vudu szertartást, a gyűlölet mágiáját akarták volna a magyar fővárosban megtartani. Minden részlete undorító volt ennek az akciónak. Szégyenletes és alpári, hogy egy kommunista funkcionárius gyereke, aki maga is ifjúkommunistaként kezdte pályáját, a nagy példakép, a rettenetes Sztálin 1956-ban ledöntött szobrát kombinálja össze Orbán Viktorral, akiről még a legmegátalkodottabb baloldali tahó sem gondolná - ha még képes volna gondolkodni -, hogy bármi köze lehet a kommunista diktatúrához."
(Bencsik András)

Cifra dolgoknak lesz még tanúja, elszenvedője a társadalom. A hatalomba visszakívánkozó szörnyek, akik fölbérelték az ellenségeskedés iparosát, készek végrehajtani a legvérszomjasabb tervet is.
Építő elképzelések föl sem merülnek.
Csak a gyűlölködés, a lejáratás, a hazugság, a karaktergyilkosság, az ocsmányság, a trágárság, a koholmány, a széthúzás, a fenyegetés, a bomlasztás, az elállatiasítás, az obszcenitás, a bűzhödtség, a mérgezés fér kérges elméjükbe.

Ezekkel rombolják a társadalmat, lesz, ami lesz. Meg kell tisztítanunk a demokráciát az emberellenességtől.

Az biztos, a baloldal két nagy mogulja Gyurcsány és Bajnai már bemutatta, hogy hatalomra kerülésük esetén milyen eszközöket vetnének be magyarok megregulázását illetően.

Isten mentse ettől országunkat.







Friss hír / Gyurcsánnyal közösen - Gyurcsánnyal "ünnepelne" Bajnai

Link



Együtt vonul a baloldal október 23-án. Az utcai megmozdulások szervezésében jártas Juhász Péter azt mondta: nem a különbözőségekről, hanem a közös célokról beszélnek majd a felszólalók, akik valószínűleg politikusok lesznek. Az Együtt-PM társelnöke felhívta a figyelmet, hogy a rendezvényre pártzászlókat is hozhatnak a tüntetők.

ÖSSZENŐ, AMI ÖSSZETARTOZIK!!!

Link








Október 23-ára békemenetet szervez Budapesten a Civil Összefogás Fórum (CÖF). A CÖF szóvivői és a békemenet szervezői azt írták, a baloldal agresszivitására hathatós választ kell adniuk: ,,ők erőszakot hirdetnek, mi méltósággal ünneplünk".

MHO - 2013. október 9.
Nyílt levelet ír Bajnai Gordonhoz és a Magyar Szolidaritás Mozgalom vezetőihez A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány, amely azt követeli: a címzettek kérjenek bocsánatot amiatt, ami a Szolidaritás rendezvényén történt.

A nyílt levél leszögezi: a magyar társadalom józan többségét - politikai beállítottságtól függetlenül - sokkolta az, amiszeptember 29-én a Bajnai Gordon vezette Együtt - PM és a Magyar Szolidaritás Mozgalom közös politikai rendezvényén történt.

"A szabad, sőt akár szenvedélyes vitára mindenkit bátorítunk. De itt valami egészen másról van szó. Ami a Bajnai Gordon nevéhez köthető eseményen lezajlott, az civilizált országban elfogadhatatlan. Nem fér össze a jó ízléssel és a gyermekeink jövőjéért érzett felelősséggel. Mindenki gondolja végig, mit érezhettek gyermekeink a hétvégi képsorok láttán" - olvasható a levélben, amely kiemeli: az ehhez hasonló politikai barbárságnak nincs helye a magyar közéletben.

"Azok, akik az ilyen szélsőséges megnyilvánulást megtapsolják vagy bátorítják, szégyent hoznak ránk, magyarokra" - állítja a Civil Összegogás, amely egyúttal arra is felszólítja Bajnai Gordont és a Magyar Szolidaritás Mozgalom vezetőit, hogy kérjenek elnézést a történtekért, mert ilyen mentalitásnak nincs helye a magyar közéletben.

A nyílt levelet számos közéleti személyiség, többek között Alexa Károly, Balázs Fecó, Balázs Péter, Bencsik András, Cseke Péter, Csizmadia László, Csoóri Sándor, Dobszay János, Eperjes Károly, Esztergályos Cecília, Finta József, Fricz Tamás, Gereben Ágnes, Grosics Gyula, Hámori József, Jankovics Marcell, Jókai Anna, Kálomista Gábor, Kun Miklós, Melocco Miklós, Nemcsák Károly, Pesty László, Pozsgay Imre, Reviczky Gábor, Szűrös Mátyás, Tőkéczki László, Tokody Ilona, Tulassay Tivadar, Varga Miklós és Wittner Mária írt alá.

- See more at: http://www.magyarhirlap.hu/bajnaiek-kerjenek-bocsanatot#comment-1659160

Link


Link






NEM KÉRÜNK a baloldali gyűlöletkampányból!
BÉKEMENET - 2013. október 23.-án
a HAZÁNKÉRT, A KORMÁNYUNKÉRT, ORBÁN VIKTORÉRT!





2013.10.24: Zárszó

Bajnai kiakadt az Orbán-beszéden
/Orbán beszéde 2013.10.23-án a Hősök terén hangzott el/

Link


Deutsch Tamás - 5 órája, mobil használatával

Zárt levél Bajnainak

Kedves Gordon,

Hidd el, én megértem a csalódottságodat. Megértem, hogy keményen dolgozik benned a benga, amiért Orbán Viktor miniszterelnök úr és sok százezer híve nem tud olyan nettó tapló módon ünnepelni, mint te és kompániád.

Tegnap a Békemenet szeretetet, összefogást és erőt sugárzó ünnepségén például sehol nem volt egy nyamvadt Bajnai szalmabábu, egy rendkívül innovatív, lószarból készült Bajnai szobor, amit ledöntöttek volna, hogy aztán őrjöngve rugdoshassák a szobor leszakadt fejét, nem hangzot el egyetlen "Bazdmeg a Bajnait" című, remekbe szabott sláger sem.

Hát ilyenek ezek, nyugodtan, polgári módon ünnepelnek. Tudom, nem ez a te világod, neked szobordöntés és Pityinger kell. Azért annak örülök, hogy hosszú keresés után végre megtaláltad a sajátjaid, érezd hát jól magad velük.

Együtt.

Good luck:
dr. Deutsch







 
 
0 komment , kategória:  Magyar sorsot - magyar kézbe!   
Címkék: intellektuálisan, lumpenkocsmákból, egzisztenciáknak, legvérszomjasabb, közreműködésével, radikalizációját, agresszivitására, csalódottságodat, utánozhatatlanul, szobordöntögetős, megkerülhetetlen, összeeszkábálnak, magyarázkodásból, beállítottságtól, szobordöntésről, becsületsértést, felháborodásnak, demonstrációról, visszakívánkozó, osztályelsőkből, rejtekhelyekről, megnyilvánulást, ellenségeskedés, vezéralakjairól, tanúbizonyságát, elfogadhatatlan, elhatárolódott, szivárogtatott, szoborledöntés, elhatárolódnia, korszakváltást, pincepatkányok, rendszerváltás, performanszról, közleményükben, demonstrációja, nőverési tanácsokat, bukott IMF-ügynök, vasárnapi Szolidaritás, 2014-es választás, vesztes Orbán, hungarocell Orbán, videó ocsmány, levágott Orbán-fejtől, felelősség elől, baloldali szimpatizánsok, olyan jelölttől, normális politikai, forradalmi söpredéknek, föld alatti, nagy francia, igazi csőcselék, Bajnaitól Dopemanig, Orbán Viktornak, Bajnai Gordon, Szolidaritás D-Day, Orbán Viktor-szobort, Terror Házához, Clark Ádám, Bayer Zsolt, Jean-Paul Marat, Egon Friedell, Tóth Imre, Török Zsolt, Maximilian Robespierre, Szegény Gordon, Magyar Szolidaritás Mozgalom, Bajnai Gordonról, Századvég Alapítvány, Valójában Bajnai, Szolidaritási Mozgalom, Schiffer Andrásnak, Orbán Viktor, Amikor Mesterházy Attila, Karácsony Gergely, Fodor Gábor, Vona Gábor, Schmuck Andor, Szili Katalin, Thürmer Gyula, AGRESSZIÓ HATÁRA, Szegény Bajnai Gordon, Echo Tv Korrektúra, Orbán Viktorral, Bencsik András, Juhász Péter, Civil Összefogás Fórum, Bajnai Gordonhoz, Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány, Civil Összegogás, Bajnai Gordont, Alexa Károly, Balázs Fecó, Balázs Péter, Cseke Péter, Csizmadia László, Csoóri Sándor, Dobszay János, Eperjes Károly, Esztergályos Cecília, Finta József, Fricz Tamás, Gereben Ágnes, Grosics Gyula, Hámori József, Jankovics Marcell, Jókai Anna, Kálomista Gábor, Melocco Miklós, Nemcsák Károly, Pesty László, Pozsgay Imre, Reviczky Gábor, Szűrös Mátyás, Tőkéczki László, Tokody Ilona, Tulassay Tivadar, Varga Miklós, Wittner Mária, ORBÁN VIKTORÉRT, Deutsch Tamás, Kedves Gordon,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  A keserű igazság  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Beney Zsuzsa - Balatoni elégia  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A Gömb  Facebookon kaptam  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Gárdonyi Géza - Április végén  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Maradék idő  Ázzal aki csak szép  Messziről jött ember  Miért nem menti meg Jézus...  próbáljuk ki az őszinteséget  Facebookon kaptam  Bizonyos kulturális szint nélk...  Palóc Grand Canyon  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Április 22. a Föld napja,  képre írva  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Szent György napi hiedelmek, s...  Paul David Tripp Április 25  Szép estét kedves látogatóimna...  Rögtön puha Mézes Krémes  Facebookon kaptam  802 esztendeje, 1222. április ...  Gondolatok az életről és szere...  Minden szülő a lényével nevel.  Facebookon kaptam  próbáljuk ki az őszinteséget  Facebookon kaptam  Gondolatok az életről és szere...  Gárdonyi Géza - Április végén  Facebookon kaptam  Nehezen engedem  Aki szeret, annak senki sem id...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szent György napi hiedelmek, s...  Bella István: Zsoltár  Pillangó  A fenyő nem szép fa, (...)  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Sirató  Becsüld meg azt amid van,...  Facebookon kaptam  Különös!  Facebookon kaptam Krisztinától  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  A fenyő nem szép fa, (...)  Szép estét  Próbálkozni kell ahhoz,  Föld napja április 22  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Ébredj  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Gondolatok az életről és szere...  Pillangó  A fenyő nem szép fa, (...)  Két ember becsülete  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Nehezen engedem  Mosolyogtál már ma?  Ahogy emelkedik a rezgés...  Fodor Ákos költő,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Két tekintet van  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
nőverési tanácsokat, bukott IMF-ügynök, vasárnapi Szolidaritás, 2014-es választás, vesztes Orbán, hungarocell Orbán, videó ocsmány, levágott Orbán-fejtől, felelősség elől, baloldali szimpatizánsok, olyan jelölttől, normális politikai, forradalmi söpredéknek, föld alatti, nagy francia, igazi csőcselék, római arénák, lárvaarcú alvezérek, műanyag szobrot, legyek urában, tömeg élén, iszonyat hátterében, viktoriánus angol, másik &#8222, restik budijára, összes zászló, dolog &#8211, zászlót azért, harmadik pedig, házaséletben élte, középszerű stréber, iskolában osztályelső, lett volna, osztályelsőkből lenni, országban lehetett, jakobinus Franciaország, vérszomjas bunkóknak, elúszó remények, másik hülye, iszonyatos diktatúra, túlélők fájdalmát, elemi erejű, erőszak visít, budik falára, polgárok zömének, magyar lakosság, szobordöntés túlmegy, kutatás tanúsága, véleménye Bajnai, történtek hatására, fenti esemény, lakosság csupán, politikus megítélése, szobordöntés után, lakosság szerint, korszakváltást jelez, magyar politikában, bal-balliberális értelmiségnek, legegyértelműbben elhatárolódnia, formáról szóltak, ízlésem szerint, ellenzék soraiban, demokráciánk alapvető, baloldal közötti, békemenet szervezői, baloldal agresszivitására, szervezet szerint, vasárnapi &#8222, baloldal újabb, politikai trágárság, vásári komédia, 1956-os forradalom, politikai életből, végtelenül gyáva, személyes ízlése, szervezőket Dopemanről, szánalmas magyarázkodásból, szoborledöntés pillanatában, több száz, bajnaista vuduhorda, testrészekkel való, beszéde után, normális Magyarország, háta mögött, magyar politikai, szobordöntés során, reménytelenség miatt, baloldal teljes, terv pedig, totális megfélemlítés, ellenzék széteséséről, szerző szerint, elérni vágyott, események részletes, szerző például, pártját alapító, hungarocell bábut, fejet átrúgták, hétvégi őrület, kormányra készülő, vudu szertartást, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 14 db bejegyzés
e év: 84 db bejegyzés
Összes: 4845 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 6108
  • e Hét: 25927
  • e Hónap: 65748
  • e Év: 243623
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.